Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

The Walking Screams - Yeah Yeah Yeah / I'm Walking Babe

Demo 
Year: 1995

Τα δύο αυτά τραγούδια ηχογραφήθηκαν μαζί και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σαρανταπεντάρι τα δυο τους, όμως το "Yeah Yeah Yeah" πήρε το δρόμο για τη συλλογή "Transworld Garage Scene Vol. 1: Europe", η οποία κυκλοφόρησε από την Misty Lane Records ενώ η διασκευή του "I'm Walking Babe" των Unusuals έμεινε στο συρτάρι. Η ηχογράφηση έγινε σε τετρακάναλη μπομπίνα.

Απολαύστε

http://theecaveman.blogspot.com/2010/04/walking-screams.html

6 σχόλια:

 1. Mου κάνεις ΠΛΑΚΑ έτσι?! Δε μπορεί! Νόμιζα ότι δε θα το βρισκα ποτέ αυτό εδώ! Ακόμη θυμάμαι τι έγραφε το Thing! Το θέλω (και 5-6 ακόμη είναι η αλήθεια...) σε καλύτερο bitrate! Έχουμε κάτι σε 320 παρακαλώ? Cheers!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιχάλη, αν μου εξηγήσεις πως γίνεται η μετατροπή σε 320, ευχαρίστως. Κορυφαίο το Thing, άλλες εποχές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω να δω τον Μήτσο καιρό, η πατρότητα έχει και το τίμημά της. Αυτό το παιδί είχε δημιουργήσει σχολή όσον αφορά τη rock & roll σκέψη στην Ελλάδα.
   Είσαι κορυφή, thanks! Είναι πολύ εύκολο αδερφέ, υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι free converters. Πες μου τι μορφή έχει το πρωτογεννές αρχείο όταν ριπάρεις και θα σου στείλω links. Hσουν ένας από τα παιδιά των Screams? Cheers!

   Διαγραφή
  2. τα τραγούδια τα έχω πλέον μόνο σε κασσέττα κι από κει μπορώ να το γράψω σε audiocd. Από κει και πέρα δεν έχω ιδέα...
   Στους Walking Screams έπαιζα μπάσο κι έκανα τα φωνητικά εφέ (τραγούδι, ουρλιαχτά, μουγκρίσματα, γρυλίσματα κλπ)...

   Διαγραφή
  3. Θαυμάσια, ακόμη πιο εύκολο. Απλά ρυθμίζεις τον ripper/player σου από τα settings (πχ o Media Player ριπάρει μια χαρά) την ποιότητα που θες.
   http://portables.about.com/od/newsandviews/ss/how-to-rip-with-WMP_2.htm
   http://portables.about.com/od/newsandviews/ss/how-to-rip-with-WMP_3.htm

   Διαγραφή
  4. Μιχάλη ευχαριστώ, θα το κάνω σύντομα. Τσέκαρα τον Media Player κι ενεργοποίησα τη ρύθμιση ακόμη και για τις επόμενες αναρτήσεις.

   Διαγραφή