Σάββατο 21 Απριλίου 2012

The Fuzztones - Nine Months Later / You Must Be A Witch

Label: Situation Two Records
Format: 7" single
Year: 1989
Cat No: SIT 61


Από το άλμπουμ με τίτλο "In Heat" των Fuzztones κυκλοφόρησε ακόμη ένα σινγκλάκι, που περιείχε την κομματάρα "Nine Months Later", που ουσιαστικά ήταν μια βελτιωμένη έκδοση ενός παλιότερου τραγουδιού του Protrudi μαζί με το "You Must Be A Witch" των Lolliposhoppe στην β' πλευρά. Ήδη από τότε είχε ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των φανατικών θαυμαστών των Fuzztones και ιδιαιτέρως του Rudi Protrudi και των φανατικών "αντιπάλων" του, που κυριολεκτικά τον μισούν και δηλώνουν αηδιασμένοι με τη συμπεριφορά και το ύφος του. Η εχθρότητα αυτή είναι πολύ αστεία, υπάρχουν όμως κι άλλες πτυχές της που την κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστική και κουτσομπολίστικη, όπως για παράδειγμα αυτή: http://garagepunk.ning.com/forum/topics/don-t-blame-me-because-i-was-once-in-the-fuzztones-lol?xg_source=activity


Απολαύστε! / Enjoy!




3 σχόλια:

  1. Καλημέρα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Είναι πιο γελοίος και από το να περνάς το γέλιο σου σε γραπτό λόγο! Φοβερό ποστ! Γουστάρω πολλά singles και 2-3 albums των 'tones ΑΛΛΑ ο τύπος δεν παίζεται! Μιλάμε για την ένοια του Καραγκιόζη! Ακόμη θυμάμαι τους Explosion που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τους πετάξανε από την σκηνή και ας λέει ο Γιάννης (μάλλον από ταπεινότητα, παλιοβάζελε!) ότι καμμία σύγκριση! Μάλλον έχω εθιστεί στο trash και τέτοιου είδους κουστομπολιά/αντιπαλότητες μου φτιάχνουν τη μέρα! More please!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Μιχάλη! Νομίζω ότι η φιγούρα του Protrudi είναι καρτουνίστικη, όπως και νά'χει. Με όλα αυτά που λέει και κάνει, είναι φυσιολογικό να προκαλεί σε πάρα πολλούς νεύρα και σε πολλούς άλλους γέλιο. Το ζήτημα είναι πόσο σοβαρά παίρνεις το θέμα, εγώ πάντως διασκεδάζω απίστευτα με όλες αυτές τις ιστορίες. Αυτός είναι ο Protrudi που αγαπήσαμε!

      Διαγραφή
  2. και μια φρέσκια συνέντευξη εδώ:
    http://www.mixgrill.gr/ar12731el_rudiprotrudifuzztonesskeftomainazitiswtinellinikiypikootitaaytotokalokairi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή