Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

The Inner Mystiques - Get Mystified!

Format: Rehearsal Tape
Year: 2000

Τα καλά πράγματα (συνήθως) κρατούν λίγο: Το φθινόπωρο του 2000, αφού οι Walking Screams ήταν ήδη παρελθόν από το 1997 και οι Sound Explosion βρίσκονταν σε περίοδο ανάπαυσης, γεννήθηκε μια νέα γκαραζόμπαντα στην Αθήνα, που, όπως είπα, διήρκεσε λίγο καιρό. Ο Γιώργος Ρήγας (moi) στο μπάσο κι ο Στάθης Σταυρόπουλος στα ντραμς (Walking Screams) μαζί με τον Γιάννη Αλεξόπουλο στα φωνητικά/ουρλιαχτά και κιθάρα (Sound Explosion) και τον Παύλο Σαλίχο (που είσαι ρε Παυλάρα;) στα πλήκτρα έφτιαξαν τους Inner Mystiques. Η μπάντα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έδεσε, φόρτσαρε και κλάταρε στις αρχές του 2001. Στο μέσον της διαδρομής της ο υποφαινόμενος τα παράτησε και στη μπάντα συνέχισε ένας άλλος Walking Scream, ο Μανόλης Σιοντόρης. Με το Μανόλη (που μαζί με τον Στάθη σήμερα τα σπάνε με τους Social End Products) οι Inner Mystiques έπαιξαν για πρώτη και τελευταία φορά σε κοινό ανοίγοντας τη συναυλία των Fuzztones στο An Club τον Φεβρουάριο του 2001. Το λινκ παρακάτω περιέχει δέκα γκαραζούμπες εμπνεύσεως, συλλήψεως, μουσικής και στίχων του Γιάννη, εκτελεσμένες, ξεχαρμανιασμένες και ηχογραφημένες από κοινού σε πρόβα. Dig the Fuzz, απανταχού αρσενικά και θηλυκά των σπηλαίων και της ζούγκλας!Απολαύστε! / Enjoy!

Γιάννης, Στάθης, Erin Truscott from Girl Bombs (hi Erin!) και ΓιώργοςΠαύλος, Στάθης (και μέσα στον καθρέπτη, καθότι καλλιτεχνική φωτό) Γιάννης και Γιώργος

Παύλος, Γιάννης, Erin, Γιώργος, σταστεα σ' έφαγε το μοντάζ7 σχόλια:

 1. Μεγάλες στιγμές απο τα 2 μεγαλύτερα garage συγκροτήματος της Ελλάδος, μαζί με last drive. FASTER PUSSYCAT KILL KILL KILL ME!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. george, you've just done the world a huge favour!

  repost in english here:
  www.kristerbladh.co.uk/blog/?p=1503

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. no worries! how about posting the girl bombs 45, assuming you have it?

  cheers

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γειά σου αδερφέ
  να σε ρωτήσω, ακουσα πως στο διαδυκτιο κυκλοφορουν κοματια των Sound Explosion απο προβα, ξέρεις κάτι γι' αυτό?

  THNX man

  ΑπάντησηΔιαγραφή